Tor-verkon rakenne ja toiminta - Arikainen, Anna (2020)
Tämä kirjallisuuskatsaus käsittelee Tor-verkon rakennetta ja toimintaa sekä siihen liittyviä ilmiöitä. Tutkielmassa käsittellään internetin eri kerroksia, Tor-verkon rakennetta ja sipulireitityksen kehitystä vuosien varrella, reititystä, Tor-verkon ja virtuaalisen erillisverkon (VPN) eroja, Tor-verkkojen laillisuutta ja sen käyttöä sorretuissa maissa.