Katsaus ohjelmoinnin opetustyyleihin ja motivointiin - Sippola, Julia (2020)
Tämän kandidaatintutkielman kartoittaa, tarkastelee ja tutkii erilaisia tapoja ja menetelmiä, miten ja millä tavoin ohjelmointia pyritään opettamaan ja motivoimaan peruskursseilla. Tavoitteena on saada kokonaisvaltainen kuva erilaisista opetuskäytännöistä ja motivointitavoista. Tutkimus toteutettiin kirjallisuuskatsauksena.