Omassa piirissä : ikä ja sosiaaliryhmä avioitumisen taustalla Jyväskylässä 1930-1938 - Ollila, Aino (2020)
Kandidaatintyö käsittelee vihkiluetteloiden perusteella iän ja sosiaaliryhmän vaikutusta avioitumispäätöksiin Jyväskylässä vuosina 1930-1938.