Puettavan teknologian tietoturvaongelmat ja käyttäjän yksityisyys - Kontio, Tuomas (2020)
Puettavan teknologian suosio kasvaa jatkuvasti. Erilaiset puettavat laitteet keräävät käyttäjästä suuren määrän arkaluontoista terveyteen liittyvää tietoa, joten sen tietoturvallisesta ja yksityisyyttä kunnioittavasta käsittelystä pitäisi pitää erityistä huolta. Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää mitä tietoturvaan ja käyttäjän yksityisyyteen liittyviä ongelmia puettavaan teknologiaan liittyy ja miten niitä voidaan ehkäistä.