Metadata ja digitaalinen forensiikka - Koskela, Markus (2020)
Digitaalinen forensiikka on kehittyvä ala kuten digitaalisten rikosten tutkiminen sekä yleinen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpito digitaalisessa maailmassa edellyttää. Tässä tutkielmassa tehdään katsaus digitaalisen forensiikan yleiseen kehykseen tarkastellen siinä metadatan roolia ja lisäksi metadatan sekä suuren mittakaavan Big Datan tuomaa yksityisyysproblematiikkaa valvonnan yhteydessä.