JKL-Openin raportointityökalun kehittäminen - Peltola, Merika (2020)
Tutkielmassa pyrittiin kehittämään uusi ja paranneltu versio raportointiyökalusta, joka on JKL-Open-sivustolla. Nykyinen raportointityökalu on todettu vaillinaiseksi, koska se rikkoutuu aina kun kuu vaihtuu keskellä viikkoa. Työkalussa ei myöskään huomioida kaikkea kerättyä dataa vaan esimerkiksi autot lasketaan vuoden 2009 tutkimuksen perusteella. Tutkielmassa käytettiin tutkimusmenetelmänä konstruktiivista tutkimusotetta, jossa tarkoituksena on luoda ratkaisu tosielämän ongelmaan.