Esineiden internet vanhusten hoidon apuvälineenä - Saarinen, Santeri (2020)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on perehtyä IoT-teknologioihin sekä niiden hyötyihin ja haittoihin osana vanhustenhoitoa. Tutkimusmetodiksi on valittu kirjallisuuskartoitus. IoT-teknologiat voivat helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja lisätä vanhusturvaa, mutta voivat myös olla alttiita tietoturvaongelmille.