"Ja kun huomaa, että tietämättömyyden verho katoaa kuulijoiden silmistä, niin ehkä se on semmonen, että jes, taas onnistu." : kokemusasiantuntija toimijana sosiaali- ja terveysalalla - Huuskonen, Päivi (2020)
Tutkimuksessa tarkastellaan sosiaali- ja terveysalalla toimivien kokemusasiantuntijoiden toimijuuden ulottuvuuksia. Tavoitteena oli selvittää, miten kokemusasiantuntijoiden toimijuus ilmenee, kuinka he kertovat toimijuudestaan ja mitä merkityksiä he toimijuudelleen antavat.