Controller-toiminnon ulkoistaminen : ulkoistetun controllerin rooli sekä ulkoistamisen syyt - Tyni, Aleksi (2020)
Tässä tutkielmassa uppoudutaan controller-toiminnon ulkoistamiseen. Aineisto pohjautuu viiteen teemahaastatteluun: tutkielmassa haastateltiin kolmea ulkoistetun controllerin tehtävissä työskentelevää henkilöä sekä kahta asiakasyrityksen edustajaa.