"Ja vielä lusitaan." : rikoksenuusijan urakertomuksen hahmottumisen haastattelukerronnassa - Virtanen, Satu (2020)
Tutkin työssäni rikoksenuusijoiden henkilökohtaista kerrontaa: mitä, miten ja miksi rikoksenuusijat kertovat vanginurastaan ja itsestään vankeina, rikollisina ja ihmisinä. Tutkimusaineistoni koostuu 22 rikoksenuusijan teemahaastattelusta, jotka olen tehnyt neljässä eri vankilassa Suomessa vuonna 1998.