Onnistunut vieraan kielen opetus erityisopettajien kokemana - Happonen, Valtteri (2020)
Tässä tutkimuksessa keskityttiin erityisopettajien onnistumisen kokemuksiin vieraan kielen opetuksesta. Kokemusten avulla selvitettiin, mitä aiheita vieraan kielen suunnittelussa erityisopettajat huomioivat ja miten huomiot vaikuttavat erityisopettajien vieraan kielen sisältöjen soveltamistapaan sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntämiseen.