Challenges in moving to cloud computing environment : case Finnish teleoperator - Buure, Otto (2020)
Pilvipohjaisista palveluista on tullut erittäin suosittuja yritysten kesken. Pilvi tuo mukanaan monia hyötyjä ja mahdollisuuksia yrityksille, mutta se tuo myös