Musiikki transitionaaliobjektina : musiikin antama turva nuoruusiässä - Pänkäläinen, Miiru (2020)
Tämä kandidaatintutkielma on kirjallisuuskatsaus, jossa tarkastellaan aiemman tutkimustiedon pohjalta musiikin kuuntelun antamaa hyötyä ja toisaalta myös haittaa nuoruusikäisille. Tutkielmassa selvitetään teoriaohjaavan sisällönanalyysin keinoin nuorten musiikin kuuntelun vaikutusten mahdollisia yhteyksiä D.W. Winnicottin kehittämän transitionaaliobjektiteorian kanssa.