Arvojohtamisen näyttäytyminen organisaatiokulttuurin tasolta yksilön tasolle - Valtasaari, Kirsi (2020)
Tämän pro gradu -tutkielman tavoitteena on laadullisesti tutkia ja selittää arvojohtamisen näyttäytymistä ja toteutumista organisaatiossa tarkastelemalla, miten arvot ovat sisäistyneet osaksi työntekijöiden toimintaa. Tutkielma on tehty osana Jyväskylän yliopiston SALP-tutkimusryhmää, jonka kohdeorganisaationa on OP Ryhmä.