Yhteys tuonpuoleiseen - silta näkymättömään : kirjallisuuskatsaus henkisyyden ja hengellisyyden ilmenemisestä musiikkiterapiassa - Ketola, Ninamaria (2020)
Tutkielman aiheena on henkisyyden ja hengellisyyden ilmeneminen musiikkiterapiassa. Henkisyyden ja hengellisyyden teemoja on viime aikoina tutkittu musiikkiterapiassa yhä enenevissä määrin. Kuitenkin moneen muuhun tutkimusteemaan verrattuna aiheesta löytyy vielä varsin vähän tietoa ja lisää tutkimusta aiheesta tarvittaisiin. Yhtäkään suomessa toteutettua tutkimusta aiheesta ei ole olemassa.