Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen

Bibliographic Details
Main Author: Anttila, Lauri
Other Authors: Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Bio- ja ympäristötieteiden laitos, Department of Biological and Environmental Science, Jyväskylän yliopisto, University of Jyväskylä, Akvaattiset tieteet, Aquatic sciences, 4012
Format: Master's thesis
Language:fin
Published: 2019
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/68467
_version_ 1799745746646335488
annif_keywords_txtF_mv ahven rasvahapot järvet terveysvaikutukset ravinto
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p20153 http://www.yso.fi/onto/yso/p4800 http://www.yso.fi/onto/yso/p9374 http://www.yso.fi/onto/yso/p15449 http://www.yso.fi/onto/yso/p3671
author Anttila, Lauri
author2 Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Bio- ja ympäristötieteiden laitos Department of Biological and Environmental Science Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Akvaattiset tieteet Aquatic sciences 4012
author_facet Anttila, Lauri Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta Faculty of Sciences Bio- ja ympäristötieteiden laitos Department of Biological and Environmental Science Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Akvaattiset tieteet Aquatic sciences 4012 Anttila, Lauri
author_sort Anttila, Lauri
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Bio- ja ympäristötieteiden laitos
faculty_txtF Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta
first_indexed 2020-04-06T20:00:44Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>J&#xE4;rven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen</title><creator>Anttila, Lauri</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Bio- ja ymp&#xE4;rist&#xF6;tieteiden laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of Biological and Environmental Science</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Akvaattiset tieteet</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Aquatic sciences</contributor><contributor type="oppiainekoodi">4012</contributor><subject type="other">omega-3 rasvahapot</subject><subject type="yso">rehev&#xF6;ityminen</subject><subject type="yso">ahven</subject><subject type="yso">kalat</subject><subject type="yso">ravinto</subject><subject type="yso">lipidit</subject><available>2020-04-06T09:46:47Z</available><issued>2019</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/68467</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202004062680</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202004062680</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/68467/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202004062680.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202004062680.pdf" type="application/pdf" length="3025595" sequence="1"/><recordID>123456789_68467</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_68467
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:04:01Z
main_date 2019-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2019
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/68467\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202004062680.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202004062680.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 4012
publication_first_indexed 2019-04-06T20:00:44Z
publishDate 2019
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Anttila, Lauri Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen omega-3 rasvahapot rehevöityminen ahven kalat ravinto lipidit
subject_txtF Akvaattiset tieteet
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_68467&index=0&size=large
title Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen
title_full Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen
title_fullStr Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen
title_full_unstemmed Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen
title_short Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen
title_sort järven rehevyyden vaikutus ahvenen perca fluviatilis eri kehitysvaiheiden omega 3 rasvahappokoostumukseen
title_txtP Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen
topic omega-3 rasvahapot rehevöityminen ahven kalat ravinto lipidit
topic_facet ahven kalat lipidit omega-3 rasvahapot ravinto rehevöityminen
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/68467 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202004062680
work_keys_str_mv AT anttilalauri järvenrehevyydenvaikutusahvenenpercafluviatiliserikehitysvaiheidenomega3rasvahappok