Anttila, L., tiedekunta, M., Sciences, F. o., laitos, B. j. y., Science, D. o. B. a. E., yliopisto, J., & Jyväskylä, U. o. (2019). Järven rehevyyden vaikutus ahvenen (Perca fluviatilis) eri kehitysvaiheiden omega-3 rasvahappokoostumukseen.
Chicago Style (17th ed.) CitationAnttila, Lauri, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Bio- ja ympäristötieteiden laitos, Department of Biological and Environmental Science, Jyväskylän yliopisto, and University of Jyväskylä. Järven Rehevyyden Vaikutus Ahvenen (Perca Fluviatilis) Eri Kehitysvaiheiden Omega-3 Rasvahappokoostumukseen. 2019.
MLA (9th ed.) CitationAnttila, Lauri, et al. Järven Rehevyyden Vaikutus Ahvenen (Perca Fluviatilis) Eri Kehitysvaiheiden Omega-3 Rasvahappokoostumukseen. 2019.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.