Musiikkiterapeuttiharjoittelijan tunteet terapiaharjoittelussa muistisairaiden ryhmässä - Rajaniemi, Eeva (2020)
Tässä tutkielmassa käsittelen minulle musiikkiterapeuttiharjoittelijana heränneitä tunteita terapiaharjoittelussa muistisairaiden ryhmässä. Harjoittelu oli osa musiikkiterapian ammattiopintoja. Terapiatilanteissa tunteet olivat vahvasti läsnä, mutta asiakkaiden mahdollisuudet ilmaista tunteita sanallisesti oli muistisairauden myötä heikentynyt. Arvelin tämän vaikuttaneen myös omiin tunnekokemuksiini terapiasessioiden aikana.