Kompleksiset vektoriavaruudet - Särkijärvi, Tuomas (2020)
Tässä matematiikan pro gradu -tutkielmassa perehdytään kompleksisiin vektoriavaruuksiin ja sivutaan myös niiden sovelluskohteita. Tutkielman tavoitteena on esitellä riittävät tiedot, jotta lukija voi muodostaa eheän kokonaisuuden kompleksisten vektoriavaruuksien perusteista ja yhdistää näin saatua tietoa jo tunnettuihin reaaliavaruuden tapauksiin.