Opasvideo osana e-oppimateriaalia - Torvikoski, Janne (2020)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kehittää malli opasvideon toteutukselle. Malli antaa suosituksia sisällön suunnitteluun, käytännön työskentelyyn, sekä laitteiston ja ohjelmistojen valintaan. Tutkielmassa on selvitetty, miten ja millä välineillä opasvideo kannattaa tehdä?