Sananvapauden harjalla : verkkokeskustelujen sääntely ja kommentointikäytännöt Yleisradion ja suomalaisten maakuntalehtien journalistisissa sisällöissä - Kauppinen, Robert (2020)
Tässä tutkielmassa kartoitetaan, millaisia eroja ja yhteneväisyyksiä suomalaisten mediatalojen verkkokeskustelujen kommentointikäytänteissä on. Tarkoituksena on myös selvittää, miten niiden toimituksissa säännellään verkkokeskusteluja.