Examining the effects online targeting has on consumers' purchase decisions - Hiirsalmi, Sami (2020)
Yritykset ja markkinoijat mittaavat markkinointitoimenpiteitänsä online- kanavissa päivittäin. Samanaikaisesti, toimiala on nuori ja empiiristä tutkimusta online-markkinoinnin vaikutuksista kuluttajien päätöksiin on vähän. Tämän lisäksi, on vain vähän tietoa, miten online-markkinointi vaikuttaa kuluttajien päätöksiin muualla kuin verkossa. Edellä mainittujen asioiden takia online-mainonnan kohdentamisen vaikutusten tutkiminen kuluttajien ostopäätöksiin on ajankohtainen ja tärkeä aihe tutkia. Tutkimuksen empiirinen tapaustutkimus luo ymmärrystä tutkittavasta aiheesta ja tarjoaa toimialalle viimeisimmän tiedon online-mainonnan kohdentamisen vaikutuksista.