ERP-järjestelmillä saavutettavat hyödyt - Raitanen, Tuure (2020)
Tämä kandidaatintutkielma keskittyy ERP-järjestelmiin ja niiden mahdollistamiin hyötyihin. Tutkielman tavoitteena on selventää minkälaisia hyötyjä ERPjärjestelmillä on mahdollisuus saavuttaa. Tutkimusmenetelmänä toimii kirjallisuuskatsaus. Tutkimus on yleishyödyllinen yrityksille, jotka harkitsevat ERP-järjestelmän käyttöönottoa. Tutkimus tiivistää olennaisesti toiminnanohjausjärjestelmän ja sen käyttötarkoituksen sekä esittelee sen mahdollistamia hyötyjä. Tutkimus myös luokittelee, lajittelee sekä analysoi ERP-järjestelmien hyötyjä.