Isänä eron jälkeen : eron jälkeisen isyyden tuki ja tuentarve - Varhelahti, Tuuli (2020)
Tämän tutkielman tarkoituksena oli selvittää, minkälaista isyyden tuentarve on vanhempien eron jälkeen. Tutkielma toteutettiin kirjallisuuskatsauksena. Tutkielman tutkimusaineisto koostui seitsemästä tutkimusartikkelista, yhdestä väitöskirjasta, kahdesta tapaustutkimuksesta, yhdestä narratiivisesta tutkimuksesta ja yhdestä loppuarviointitutkimuksesta. Kolme näistä lähteistä oli kansainvälisiä ja loput kotimaisia. Aineistoa tarkasteltiin sosiaalipalvelujen näkökulmasta.