Työelämän laaturyhmiä Suomessa - Virta, Jyrki (2019)
Tässä tutkielmassa tarkastelen sitä, millaiset ovat työolot suomalaisessa työelämässä ja millaisia ryhmiä työssäkäyvistä muodostuu sen mukaan, mitä ominaisuuksia heidän työllään on työelämän laadun näkökulmasta. Luonteeltaan kvantitatiivisen tutkielman aineistona toimii työ- ja elinkeinoministeriön vuosittain keräämä Työolobarometri -aineisto vuodelta 2015. Kyselyaineistoon vastasi 1741 vastaajaa.