Viestinnän vaikutus yrityksen kasvuun - Aalto, Ilja; Tourunen, Aapeli (2020)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin nopeasti kasvaneita ICT-alan yrityksiä. Tutkimuksessa selvitettiin, millainen vaikutus viestinnällä sekä viestintäsidonnaisilla tekijöillä on ollut yrityksen kasvulle. Lisäksi selvitettiin, millaisena haastatellut toimitusjohtajat näkevät viestinnän merkityksen kasvulle.