Tuki- ja liikuntaelinten toimintakyvyn edistäminen lukion syventävällä LI3: Terveyttä liikkuen -kurssilla - Sneck, Laura (2020)
Pro gradu -tutkielmassa olen suunnitellut, toteuttanut ja arvioinut viiden liikuntatunnin opetuskokonaisuuden, jonka tavoitteena oli edistää lukiolaisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä. Tutkielman tarkoituksena oli myös selvittää, miten opiskelijat, opettaja ja opettajaopiskelija kokevat tuki- ja liikuntaelinten toimintakyvyn edistämisen osana lukion liikuntaa ja millaisin keinoin tämä kannattaisi tehdä.