Identiteetin ja kulttuuriperinnön arvot ja merkitykset oppikirjassa Jukola 2: Kieli, kulttuuri ja identiteetti - Honkanen, Tytti (2019)
Kandidaatintutkielma lukion äidinkielen ja kirjallisuuden kurssista 2; Miten ja millaisin merkityksin Jukola-sarjan oppikirja tuo esiin kulttuuria ja identiteettiä.