Vuorovaikutuksen sisällöt johtamisoppaissa - Lahtinen, Riikka (2020)
Tämä puheviestinnän pro gradu -tutkielma on arvioiva kirjallisuuskatsaus, jonka tehtävänä oli selvittää ja analysoida, millaisia vuorovaikutuksen teemoja käsitellään suomalaisissa johtamisoppaissa. Aineistona käytettiin vuonna 2011-2012 ilmestyneitä suomalaisia johtamisoppaita. Tavoitteena oli koota vuorovaikutukseen liittyvät teemat valituista johtamisoppaista.