”I play mind games?” : a study on rhetorical devices in Jose Mourinho ́s oration - Virtanen, Tommi (2019)
Englannin Valioliiga on yksi maailman seuratuimmista urheilusarjoista, joten kaikkeen sillä liittyvällä on laaja seuranta median osalta. Joukkueen ja valmentajan imagon kannalta on tärkeää, että valmentaja on kykeneväinen ilmaisemaan ajatuksensa tavalla, joka ei jätä varaa vaihtoehtoisille tulkinnoille. Lehdistötilaisuuksissa toimittajat voivat usein luoda kysymyksensä johdatteleviksi, mikä lisää hyvien retoristen keinojen hallitsemisisen arvoa huomattavasti.