On the uniqueness of a solution and stability of McKean-Vlasov stochastic differential equations - Nykänen, Jani (2020)
Tässä tutkielmassa tutustutaan McKeanin-Vlasovin stokastisiin differentiaaliyhtälöihin, jotka yleistävät tavalliset stokastiset differentiaaliyhtälöt lisäämällä kerroinfunktioihin riippuvuuden tuntemattoman prosessin jakaumasta tietyllä ajanhetkellä. Pääasiallisena lähteenä seurataan K. Bahlalin, M. Mezerdin ja B. Mezerdin artikkelia Stability of Mckean-Vlasov stochastic differential equations and applications.