Olemisen ja ajan autenttisuus - Mertanen, Mikko (2019)
Tutkielma käsittelee eksistentialistisen autenttisuuden sekä epäautenttisuuden käsitteitä Martin Heideggerin teoksessa Oleminen ja aika (1962;1927). Pohdin sekä analysoin kriittisesti niitä kriteereitä, joita näille konsepteille annetaan. Keskityn lähiluvussani esittelemään erityisesti ristiriitojen merkityksellisyyttä maailmallisen sekä ajallisen Daseinin ominaisen olemassaolon määritelmissä.