Sisäisen rajapintaekosysteemin ja rajapinta ensin -mallin edut keskitettyyn ESB-integraatiomalliin verrattuna - Tykkyläinen, Jukka (2020)
Organisaation sisäinen rajapintaekosysteemi (engl. API ecosystem) ja rajapinta ensin -toimintaperiaate (engl. API first principle) muodostavat modernin perustan laajan organisaation integraatioarkkitehtuurille ja usean tiimin joustavalle ja ketterälle kehitykselle mahdollisimman tehokkaasti.