Levinasilainen argumentti moraalista skeptisismiä vastaan - Kytöneva, Santeri (2019)
Tutkielmassa arvioidaan, onko Emmanuel Levinasin teoksesta Totaliteetti ja Äärettömyys mahdollista lukea transsendentaalista argumenttia moraalista skeptisismiä vastaan.