Äärellisten automaattien käyttö pelien tekoälyissä, niiden rajoitukset sekä mahdollisuudet - Rahkola, Juha-Matti (2019)
Tämä kanditutkielma on kirjallisuuskatsaus jossa aineistoihin perustuen selvitän äärellisten automaattien käyttöä pelien tekoälyissä, niiden rajoituksia sekä mahdollisuuksia.