NDVI Vegetation Analysis using UAV Imagery - Morrison, Ross (2020)
Kasvillisuusindeksejä käytetään kasvillisuuden tavoiteltujen ominaisuuksien parantamiseksi. Käyttämällä algoritmejä, kuten normalisoitua kasvillisuusindeksiä (NDVI), vihreän kasvillisuuden terveys tai stressi voidaan mitata täsmällisesti ja yhdenmukaisesti. Tämä kirjallisuuskatsaus tutkii NDVI:n lähtökohtia ja multispektrisensorilla varustettujen miehittämättömien ilma-alusten (UAV) käyttöä mittauksiin NDVI-analyysejä varten. NDVI-analyysiprosessi lentosuunnittelusta tuloksiin tarkastellaan käyttäen täsmäviljelyä esimerkkinä.