Haasteet REST-arkkitehtuurityylin määrittelyssä - Rautiainen, Wiljam (2020)
Tässä tutkielmassa selvitetään, miksi REST-arkkitehtuurityylin määrittely on haasteellista. Tutkielmassa tarkastellaan, miten REST-arkkitehtuurityyli on syntynyt, miten se on määritelty alkuperäisessä lähteessä ja miten sen määritelmä on tarkentunut.