Yrittäjyys ja moninaiset ammatti-identiteetit sosiaalialalla - Zheng, Eevaleena (2019)
Pro gradu- tutkielmassani syvennyn korkeasti koulutettujen (AMK/YAMK tai YTM/VTM) sosiaalialan yrittäjien ammatti-identiteettiin ja millaisena se näyttäytyy. Sosiaalialan yrittäjien ammatti-identiteetin tutkiminen ja kuvaaminen tuo tärkeää tietoa