Mikropalveluarkkitehtuuri : sovelluskohteena JYSOA-arkkitehtuuri - Rinnesalo, Kirsi (2019)
Kirjallisuuskatsaus mikropalveluarkkitehtuuriin; mitä mikropalvelut ovat ja mihin niitä käytetään. Sovelluskohteena tarkastellaan Jyväskylän yliopiston digipalveluiden JYSOA-arkkitehtuuria.