Musiikkiteatterin ammattilaisten näkemyksiä musikaalilaulun opetuksesta Suomessa - Eskola, Laura (2019)
Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa, millaisia näkemyksiä musikaalilaulun opetuksesta musiikkiteatterin ammattilaisilla on Suomessa. Musikaalit ovat yhä suositumpia teatteriteoksia Suomessa, mutta musikaalilauluun keskittyvää laulunopetusta musikaaliesiintyjille on tullut vasta viime vuosina. Laulunopetuksen tilasta pystyvät kertomaan parhaiten musiikkiteatterin ammattilaiset.