Ylisukupolvisuus ja interventiot lastensuojelussa päihteitä käyttävien nuorten äitien keskuudessa : lastensojelun kaksoisasiakkuus ilmiönä - Niemelä, Asta (2019)
Tutkimukseni aiheena on tarkastella ylisukupolvisuutta, nuorten 14–20-vuotiaiden päihteitä käyttävien nuorten äitien lastensuojelun kaksoisasiakkuuden ilmenemistä ja mitä yhteisiä tekijöitä nuorten äitien asiakkuuksien kohdalla löytyy. Tarkastelen myös äitiyttä sekä äideille tarjottuja interventioita ja niiden perusteluja. Selvitän myös miten nuorten äitien tilanne on edennyt interventioiden jälkeen.