Yksilöitä vastuullistamassa : työpaikkojen sisäilmaongelmien vastuutoimijoiden subjektipositiot - Halme, Saija (2019)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tutkitaan työpaikkojen sisäilmaongelmien vastuuta, jota on toistaiseksi vain sivuttu aiemmissa tutkimuksissa. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää eri vastuutoimijoiden asemoitumista työpaikkojen sisäilmaongelmista kärsineiden, julkisen sektorin työntekijöiden haastattelupuheessa. Tutkimus kartoittaa eri vastuutoimijoiden toiminnan lisäksi työpaikkojen sisäilmaongelmien taustoja niiden yleisyyden, aiheuttajien ja yhteiskunnallisen merkityksen avulla.