Suojautuminen CSRF-hyökkäyksiltä - Ala-Nojonen, Miika (2019)
Tutkimuksessa selvitetään tehokas menetelmä verkkosivujen suojaamiseksi CSRF-hyökkäyksiltä ohjelmistokehityksen näkökulmasta. CSRF-suojautumismenetelmiä on ollut pitkään useita ja niitä on kehitetty eteenpäin jatkuvasti korjaten aikaisempien menetelmienpuutteita. Kaikki uusimmat selaimet ovat kuitenkin ottaneet käyttöön CORS-menetelmän, joka ei ole myöskään täydellinen.