Kriittisen ajattelun konstellaatio : kriittisyyden traditiot kasvatustieteissä - Kudjoi, Ekku (2019)
Tämän tutkielma tarkastelee mitä kriittinen ajattelu tarkoittaa kasvatustieteiden kontekstissa, miten sitä perustellaan kasvatustavoitteena ja millaista subjektiviteettia kriittisellä ajattelulla tuotetaan.