Ennustavan analytiikan menetelmät - Takamäki, Herman (2019)
Tutkielmassa on tavoitteena käydä läpi ennustemalleissa käytettyjä menetelmiä. Klusterointi-, regressio-, luokittelu- ja assosiaatiosääntömenetelmäluokkia tarkastellaan lyhyesti. Tarkempi tarkastelu kohdistetaan yksinkertaiseen lineaariseen regressioon ja sen matemaattiseen taustaan. Lyhyesti käsitellään myös tutkimuksia, joissa sitä on hyödynnetty.