Virolaiset hammaslääkärit suomalaisessa terveydenhuollossa : virolaishammaslääkäreiden työperäinen liikkuvuus Suomen ja Viron välillä - Säkkinen, Sanna-Maria (2019)
Tämä tutkimus tarkastelee virolaishammaslääkäreiden työperäistä liikkuvuutta Suomen ja Viron välillä. Ajanjaksolla 2003-2013 Suomessa laillistetut virolaiset hammaslääkärit muodostivat miltei puolet kaikista Suomessa tuolloin laillistetuista ulkomaalaistaustaisista hammaslääkäreistä. Toisin kuin ulkomaalaistaustaisista lääkäreistä ja hoitajista, ei ulkomaalaistaustaisista hammaslääkäreistä ole ollut saatavilla tutkimustietoa.