Kulttuuripoliittiset tavoitteet vuoden 2010 kulttuurin tulevaisuutta käsittelevän selonteon jälkeisissä hallitusohjelmissa - Hummastenniemi, Heidi (2019)
Tutkielmassa verrataan valtioneuvoston selontekoa kulttuurin tulevaisuudesta vuodelta 2010 selonteon antamisajankohdan jälkeisiin hallitusohjelmiin ja ohjelman toimeenpanosuunnitelmiin. Keskeinen tutkimuskysymys on onko selonteossa esitettyjä toimenpide-ehdotuksia huomioitu hallitusohjelmissa. Tutkimus avaa kulttuuri- ja taidepolitiikan sisältöjä ja asemaa hallitusohjelmissa.