Media osana ensimmäisen luokan oppilaiden vapaa-aikaa - Kangasluoma, Riitta (2019)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää erään suomalaisen kunnan ensimmäisen luokan oppilaiden vapaa-aikaa; harrastustottumuksia ja mediankäyttöä. Tutkimusongelmina oli selvittää, mistä ensimmäisen luokan oppilaiden vapaa-aika muodostuu, millainen asema medialla on ensimmäisen luokan oppilaiden vapaa-ajalla, miten vanhempien vastuu ilmenee mediakasvatuksessa sekä onko harrastamisen ja mediankäytön välillä yhteyttä toisiinsa.