Kaupan alan vuokratyöntekijöiden työhyvinvoinnin ja minäpystyvyyden rakentuminen - Lehtonen, Ella; Ylhävuori, Susanna (2019)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin kaupan alan vuokratyöntekijöiden kokemuksia heidän työhyvinvointinsa sekä minäpystyvyytensä rakentumisesta vuokratyössä. Tutkimusaihe valittiin, koska vuokratyö on hiljalleen nouseva, mutta usein huonossa valossa näyttäytyvä trendi nykyajan työelämässä.