Johtajuuden ilmeneminen kuntaorganisaation asiantuntijaryhmissä : kehysanalyyttinen tarkastelu - Rautiainen, Ville (2019)
Tässä puheviestinnän maisterintutkielmassa syvennytään johtajuuteen kuntaorganisaation asiantuntijaryhmien kokouksissa. Tutkielman tavoitteena on kuvata ja ymmärtää, miten kokouksen jäsenet ilmentävät johtajuutta kokousvuorovaikutuksessaan kuntaorganisaation asiantuntijaryhmien kokouksissa.